Thai Massage

Thai Massage

Thai Massage adskiller sig fra alm-massage  ved, at den kombinere yoga, akupressur og ayurveda, og er således en massageform der ikke kun går meget i dybden, men som også genopretter kroppens naturlige energiflow.

Udover at kroppens naturlige energiflow genoprettes og balanceres, virker denne massageform også forebyggende og forfriskende fordi, at der er blevet løsnet grundigt op for diverse blokeringer, stive muskler & led.
 
Traditionel Thai massage er en 2500 år gammel tradition, som er tilpasset de thailandske traditioner. Det er en massageform som er oliefri og foregår fuldt påklædt(i tøj der udleveres i klinikken). Den udføres med hænder, underarm, albue og fødder således, at du kommer ind i en række yoga-lignende strækninger samtidig med, at der også anvendes akupressur.
 
Thai massage kan godt gøre lidt ondt hvis der er spændte muskler, så det er vigtigt du giver feedback til behandleren således, at hun kan justere hvor hårdt eller blødt der skal masseres. På denne måde får du det maksimale ud af behandlingen.
 
Alle behandlinger aftales selvfølgelig individuelt afhængigt af behovet, så du kan bede om fokus på et bestemt generet eller ømt område.
 
Priser

• 60 minutter:  350 kr

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller booke massage her:

Book en tid