Traditionel Olie Massage

Olie Massage – Thailandsk

Olie massage, er en behandling mod meget ømme muskler og led. Massagen er således godt som smertelindring, og samtidig virker den afstressende og giver øget ro & velvære i både krop & sjæl.
 
Massagen foregår på den måde, at massøren påfører olie, og masserer med brug af både hænder, arme og albuer således, at musklerne bliver løsnet helt op – og det uanset om du har muskelsmerter i ryg, skuldre, nakke, ben eller arme. Samtidig øges energiniveauet og stress og træthed reduceres.
 
Det er også en massageform, som er god som forebyggende behandling mod ømme eller smertende muskler, såvel som en rigtig god wellness-oplevelse. Det kan derfor være en rigtig god ide at forkæle sig selv med dejlig olie massage en gang i mellem. Så forkæl dig selv med en forebyggende massage, og få mere energi til at håndtere hverdagens udfordringer.
 
Traditionel olie massage dækker det meste af kroppen, og afsluttes med let massage af hovedet.
 
Alle behandlinger er selvfølgelig individuelle, så hvis der er et område der er særlig ømt eller smertefuldt, kan du bede om mere fokus på dette område.
 
Er det i skuldrene eller ryggen du har ondt, kan du med fordel vælge Skuldre- & Ryg-massage i stedet for traditionel oliemassage når du booker fordi, at denne massage er specielt designet til at lindre smerter i netop skuldre og ryg.
 
 
Priser – (Prisen afhænger af varigheden)
• 60 minutter:           350 kr
• 90 minutter:           500 kr   
• 120 minutter:         650 kr   
 
 
Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller booke tid til massage her:
 
Book en tid

Husk at du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas eller negativ covid-19 test