Hvem er vi

Hvem er vi ?

Lidt om Temduang

Temduang Chaisopha – eller Noi, som hun kaldes til dagligt, er 38 år gammel og gift med en dansk mand. Hun er fra Thailand og kom til Danmark første gang i 2017, og har boet her fast siden 2018.

Noi har en professionel baggrund som massør fra Thailand, hvor hun også er uddannet i traditionel thaimassage. Hun har arbejdet professionelt med faget i 5 år indtil hun kom til danmark.

Men hun har også en baggrund som grafisk designer. Hun arbejdede 10 år i Bangkok med at designe mønstre til puder, T-shirts, bukser, hatte ect. Lønnen var særdeles god, men hun var aldrig rigtig glad i dette fag. Der var for meget computer og for lidt kontakt til andre mennesker. Så efter 10 år i dette fag tog hun mod til sig, fulgte sit hjerte og blev i stedet massør. Hun er glad for faget som massør, og derfor har hun nu startet sin egen klinik her i Danmark.

Imidlertid lader den kunstneriske side sig ikke fornægte. Siden hun kom til Danmark, er hun også begyndt at designe og fabrikere papirs-blomster. Hun tager udgangspunkt i virkelige blomster, og laver så smukke efterligninger af papir. Du kan se dem når du kommer til massage, og du har også mulighed for købe eller bestille nogen.

Efter at Noi kom til danmark, har hun været på sprogskole, og taler nu dansk.

Relevant uddannelse:

2012 : Traditionel Thai-massage på Ruan Pilai Occupation Traning School i Udon Thani, Thailand